Nieuws

Afgelopen zaterdag 16 maart hebben we mogen spelen in “het Esbrook” in Delden. Of eigenlijk van Ambt Delden, een buurtschap bij Delden. Een Twents hartelijke ontvangst was ons deel en geen moeite was te veel om het ons naar de zin te maken, in de kleedruimte was een goedgevulde koelkast met koude dranken en het diner kwam van de lokale chinees die letterlijk kookte op wereldniveau; deze had als meermaals een wereldkampioenschap Chinees koken gewonnen. Nou dat was te proeven, zelfs de rendang was van heel veel smaak.

Wat ons nog meer trof was dat de Twentse jongelui goed in de groove zaten; er waren meer jongeren aan het dansen dan -laat ik het voorzichtig zeggen- leeftijdsgenoten van de bandleden. Zou er dan toch toekomst zijn voor live gitaarmuziek?

Hier willen nog een keertje heen. Met veel dank aan Sjarl en Tim voor de technische hulp.


We gaan weer internationaal!

We zijn weer uitgenodigd in het Duitse Zyfflich voor het lokale bluesfestival. Blues in Zyflich waar we met 5 andere bluesbands uit binnen- en buitenland met veel gezelligheid en bier en bratwurst. Collega’s van Blue Monday zijn ook van de partij. Er wordt misschien vooraf gejamd, dus op tijd aanwezig zijn!